Giuliano er født i Parma, en by som ligger i Nord-Italia. Han flyttet til Norge i 1994 og bor nå i Drammen. 

Giuliano har tegnet og malt siden han var 5 år gammel. Han er selvlært som billedkunstner og har deltatt på flere kollektive maleriutstillinger i Italia. Giuliano har også deltatt på flere maleri konkurranser og vunnet pokaler og premier.

De første bildene han malte var figurative og iperrealistiske. I Italia fikk ham flere etterspørsler og bestillinger om å lage portretter av mennesker, ellers har han malt både landskap og stilleben. Siden 2012 har Giuliano vært opptatt av å gå mer i dybde i sitt eget kunstneriske uttrykk og har begynt å utforske de psykologiske og filosofiske aspekter ved menneskets natur.

For Giuliano er kunst en kreativ form for selvterapi og selvrealisering og et middel for å overskride seg selv.  

Giuliano har en 3årig astrologiutdannelse fra Den Nordiske Astrologiskolen i Oslo. Han har sittet i styret i Norsk Astrologisk Forening i Oslo f.o.m. 2003 t.o.m.2012. Har vært foreningsleder i 2005-7 og undervisningsleder i 2008-10. Giuliano har også vært gjestelærer på astrologiskolen Herkules i Oslo.

Giuliano jobber med astropsykoterapi, hvor han kombinerer astrologi og dybdepsykologi. Han har deltatt på mange alternativmesser rundt omkring i landet og stilt personlige horoskoper og holdt foredrag siden 2004. Giuliano holder foredrag, kurs og seminarer i astropsykoterapi i Drammen. Han bruker astrologi som selvutviklings verktøy og setter fokus på selvrealisering.

For Giuliano er astrologi først og fremst et hjelpemiddel til selverkjennelse og til oppfyllelse av egen skjebne.